Spændende artikler om mode tøj

Gave ide

En blomst siger mere end tusind ord

KØB DE SKØNNESTE BUKETTER HER

Ja ved godt det er lidt kliche at skrive om ‘betydningen af en rose’ eller en flot buket. Men sandheden er at jeg, ligesom de fleste andre, bliver totalt rørt når jeg får en smuk buket blomster! Det betyder ligesom lidt mere når ens udvalgte eller også en god ven eller veninde synes man skal have en blomst.

Tak er kun et fattigt ord, lyder et ordsprog. Det er ikke rigtigt, tak betyder så uendeligt meget og derfor er ordet også rigt. Men et sødt lille takkekort vedlagt en blomst og en lille pakke chokolade er nu endnu bedre. Der er ikke noget bedre end at modtage en buket blomster og så efterfølgende gå og glæde sig over den i al sin pragt, imens man tænker på det dejlige menneske som har givet den. Den lille ting som ligger til grund for den anden persons gestus – måske har du gjort personen en vennetjeneste eller måske er du den person som altid bringer et smil frem i en grå hverdag. Måske er det bare fordi han elsker dig…

Lige meget grunden så er blomsten fuldt ud fortjent og du kan roligt glædes over dens skønhed og den smukke gestus som den repræsenterer.

Hvis du også kender en som fortjener en blomst så skulle du tage og bestille den online. Det kunne være en god ven/veninde som bare altid står ved din side, og er klar med opbakning når du er trist, og altid frisk på lidt sjov og ballade når der er noget der skal fejres. Eller til dine forældre og søskende, fordi de er håbløst irriterende og aldrig gør det rigtige, men som du alligevel bare ikke kan leve uden!

Din kæreste fortjener også en blomst – fordi du elsker ham/hende og fordi han/hun altid er der for dig,  og… ja bare fordi!

Når du bestiller blomster på nettet sparer du besværet med at skulle ned i forretningen. Udvalget er ofte større på nettet, det er nemt at finde og bestille den helt rigtige buket, og så kan du få den leveret direkte til døren. Desuden kan du bestille vin og chokolade, og skrive din helt egen tekst på et kort som bliver vedlagt din buket!

En smuk blomst er også den helt rigtige gaveide til værtindegave eller til din gamle tante Odas 76 års fødselsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)