Spændende artikler om mode tøj

Gave ide, Tasker

Farverige clutches er ideelle til festen

STORT UDVALG AF CLUTCHES OG PUNGE – KØB HER

Farverige clutches med smæk på er til kvinden der tør lidt mere. Til festen er det nærmest blevet en regel at mindst halvdelen af alle kvinderne skal være i sort kjole, sorte stiletter, sorte leggins, og en lille sort taske… Men hør nu her, det er da ALT for kedeligt! Prøv noget nyt og vær en af dem der tør skille sig lidt ud og blive set.

Jeg siger ikke at du for alt i verden skal skille dig af med din sorte kjole. For indrømmet, de fleste ser godt ud i en klassisk sort cocktaildress. Dog er der også andre måder at få lidt farver ind i dit festlook. En rigtig fin ide er at skifte den kedelige sorte taske ud med en farverig clutch. På den måde har du mulighed for på elegant vis at skille dig ud fra alle de kedelige sortklædte kvinder og vise din farvestrålende personlighed.

Jeg har derfor fundet frem til et par skønne farverige clutches som helt sikkert vil sætte prikken over dit festtøj og være med til at gøre dig til centrum for aftenens fest.

Iron Fist clutch der skriger af personlighed

Iron Fist er kendt for sin utraditionelle og meget personlige stil som helt sikkert også er gældende for denne clutch. Mini tasken er i imiteret med print. Der er desuden påsat en sløjfe i blomstrende  satin som giver en god kontrast til det prikkede mønster. Clutchen er ideel til de modebevidste kvinder der elsker den ultra feminine Lolita Love stil, som er super cool, hvis den bliver sammensat rigtigt. Se den her =>

Blomstret clutch fra GUESS by Marciano

Jeg faldt pladask for denne søde clutch fra Guess som med sin super feminine stil med friske blomster og den skønne pink er en sikker vinder. Guess er som altid meget tro overfor sin ungdommelige og friske stil. Traditionelt er det derfor et mærke til ‘jeans pigen’, men denne clutch vil helt sikkert også være et perfekt match til en kjole i sommerlook… Desuden kan denne taske også bruges til makeuppung, den er derfor meget anvendelig og også den perfekte gaveide. Lige nu sælges clutchen online til nedsat pris, og koster derfor kun 299,75 kr. Gå direkte til tilbud =>

Ecoist tasker efter fair trade principper

Hvis du hører til dem der synes det er vigtigt at tage ansvar og passe på miljøet, så vil du helt sikkert elske taskerne fra Ecoist. Som noget helt særligt laver Ecoist alle deres originale tasker af overskydende tryksager, plakater, etiketter og andre typer genbrugspapir. De ofte meget farverige tasker er håndflettede og bliver lavet i Mexico og Peru efter fair trade principper. Desuden bliver der for hver solgt taske plantet et træ i samarbejde med Trees for the Future. Det er med andre ord en taske du roligt kan købe med god samvittighed.

Da taskerne er lavet i genbrugspapir, er de alle unika produkter. Tasker er derfor alle helt unikke og har deres egen personlige historie. Ecoist taskerne findes i flere forskellige modeller afhængigt af om du ønsker en clutch med aftagelig håndledsrem eller skulderrem. Desuden findes de i et væld af forskellige farver og mønstre. Her nedenfor har jeg fundet tre forskellige skønne eksemplarer, men der er mange flere at vælge imellem. Ecoist taskerne er  meget rimelige i prisen, og genbrugspapir modellerne koster imellem 150 og 300 kr afhængigt af modellen. Se hele det spændende udvalg her =>

 


 

 

Skønne ternede clutches fra SoNize

Her til sidst vil jeg også lige fremhæve de super fine festtasker fra SoNize. Taskerne er lavet i skind og er super festlige med det ternede mønster som er et mix imellem farver og dyreprint. SoNize clutchen findes i to forskellige udgaver afhængigt af temperament og smag. Den blå udgave er lidt mere afdæmpet, da den også indeholder sorte tern, som giver den et lidt mere roligt look. Hvorimod den gyldne udgave et en sand farvefest af røde, gule og orange farver. Begge modeller er dog super flotte og helt sikkert alle pengene værd. Lige nu er der 100 kr rabat på denne clutch i skind, og den kan derfor købes meget billigt online til kun 279,75 kr.

 One thought on “Farverige clutches er ideelle til festen
  • Amalie says:

    Hejsa.
    Sikke nogle fine clutches! Hvis man går efter de tasker, som er produceret med omtanke for mennesker og miljø, er netbutikken Fairtrends.dk et kig værd. Her kan man købe fair trade tasker samt fair trade og økologisk tøj og smykker.
    Venligst Amalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)