Spændende artikler om mode tøj

Gave ide, Halstørklæder og sjaler, Mode

Farverige halstørklæder til mænd

TILBUD PÅ HALSTØRKLÆDER TIL MÆND

Halstørklædet er ikke kun et praktisk stykke tøj, men også en chance for at få lov til at skeje lidt ud og kreere din egen individuelle stil. Hvor der ofte er strenge regler og normer for hvordan en dansk mand går klædt, hvad angår alt fra farver på skjorter, bukser og jakker, så er der et anderledes frit udvalg på halstørklædehylderne. Og det skal udnyttes!

I år er det særligt de stribede halstørklæder i kraftige farver som er kommet stærkt tilbage i modebilledet. Både de klassiske tørklæder som f.eks. mærket Citta di Milano, som har stor succes med deres tynde striber på langs, ofte i røde og blålige farver kombineret med grå, sort og hvid. Men også de mere bredstribede halstørklæder som oftest har tværgående striber, og som giver et mere friskt og ungdommeligt look er ved at vinde tilbage i vintermoden.

Farvekombinationerne er mange og udvalget online er stort og spændende. Især gul og orange er et par af de nye farver som er på vej tilbage, og som helt sikkert sætter lidt pep på dit vinter look.

En anden tendens som sætter sit aftryk i vinterens herre mode er tern. Jeg har tidligere nævnt den ternede skjorte, som en klar vinder i den kommende vintermode, men tern bestemt også et hit i blandt halstørklæderne. Her er det dog den lidt mere afdæmpede og klassisk prægede version som ses i størst stil.

Generelt kan det godt betale sig at købe dit næste halstørklæde på nettet. Udvalget er ofte større og der er derfor nemmere at finde lige præcis det halstørklæde som passer til dig og din stil. Samtidig er det mange gange billigere at købe tørklæder til mænd online og så slipper du for besværet med at rende rundt i butikkerne.

Når du leder efter halstørklæder er der generelt et par ting som det er godt at holde øje med, alt efter hvad og hvornår du skal bruge dit halstørklæde:

  • Materialet – Uld, cashmere, silke, bomuld, acrylic, polyester, osv.
  • Længden på halstørklædet
  • Tæthed – strik, filt, fleece eller stof

Det er ikke alle materialer der er lige varme. Det er derfor en god ide at gøre op med dig selv hvor varmt dit halstørklæde skal være. Nogle mennesker fryser mere end andre og har derfor brug for at vælge de helt varme løsninger, hvor andre måske synes det bliver for varmt. Generelt er halstørklæder i uld og cashmere de varmeste. Hvorimod kunstmaterialer som acryl og polyester er mindre varme. Ofte finder du også miks, disse vil som regel være gode nok til de fleste.

Længden på halstørklædet spiller også en væsentlig rolle. Et halstørklæde som er for kort holder ikke halsen rigtig varm fordi det kun kan nå rundt om halsen en enkelt gang. Som tommelfingerregel er det derfor bedre at vælge et halstørklæde som virker lidt for langt, da det altid kan vikles en ekstra gang rundt!

Tætheden af halstørklædets materiale har også en vis betydning pga. den danske vind. Et strikket halstørklæde er super lækkert og varmt på en vindstille dag, da hulrummene i strikket er med til at holde på varmen. Til gengæld har hulrummene i strik en decideret modsat virkning på dage med meget vind, da vinden kan gå lige igennem hullerne. Hvis du derimod har valgt et rigtig langt halstørklæde som kan nå flere gange rundt, vil problemet formindskes da vinden i så fald for svære ved at nå igennem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)