Spændende artikler om mode tøj

Mode

Forårsmode til os alle

Moden er ikke kun til de rige og de kendte – den er til os alle!

Selvom de fleste af os ikke har råd til at købe det højt profilerede designertøj og high fashion mærkevarer som vi ser på catwalken, så er der håb for at vi alligevel kan være med på noderne.
De fleste tøjforretninger har nu fået forårskollektionen på hylderne, og i blandt de nye kollektioner er der flere bud, som hurtigt kan give et moderigtigt outfit til en overkommelig pris. Det gælder bare om at have styr på hovedreglerne.

I år er det et sikkert hit at kombinere ensfarvet tøj, gerne sort eller hvidt, men kraftige farver og mønstre. Enten skal stilen køres men brede horisontale striber i rød, gul eller blå, evt kombineret med et tørklæde eller en nederdel i stormønstret stof. Ellers skal vi helt over i den anden boldgade med mere feminine farver og blonder.
Den danske forårsmode er jo i høj grad inspiret af et mere gyldent og feminint look end vi har set det ved de internationale modemesser i efteråret.

Fællesnævneren for både den danske og den internationale forårsmode 2011 er dog helt klart kontrasterne og de skarpe linier. F.eks. Sort-hvid blomstret mønster med lidt rød eller kraftige røde og blå striber til et hvidt sæt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)