Spændende artikler om mode tøj

frakker og jakker

Friske regnjakker til efterår og vinter

TILBUD PÅ GODE REGNJAKKER – MANGE MODELLER

På en dag som i dag, hvor regnen står i stænger udenfor, hvad så være mere relevant end at kigge på regnjakker? Der er ikke noget værre end at møde plask våd på arbejde fordi du er blevet overrasket af en heftig regnbyge, eller måske er paraplyen gået i stykker i et kraftigt vindstød. Resultatet er at du bliver fuldstændig gennemblødt og går en lang og KOLD dag i møde iført dit våde tøj. Øv!

Men sådan behøver det ikke at være da udvalget af gode regnfrakker som kan købes online er stort. Måske hører du dog ligesom jeg til den gruppe mennesker som forbinder regnfrakken med den gamle kasseformede 80′er model i skrigende gul eller army grøn. Jakken var lidet flatterende og havde den uhensigtsmæssige sidegevinst at nok var den vandtæt og holdt regnen ude, men våd blev du alligevel ved mindste aktivitetsniveau da du ikke kunne ånde igennem jakken og derfor begyndte at svede som et s***.

Ja så hellere blive lidt våd end at løbe den risiko er der sikkert mange der tænker. Men heldigvis har regnfrakken udviklet sig med tiden. I dag er der et stort online udvalg af regnfrakker som er lavet i åndbart materiale og derfor er behagelige at have på. Samtidig kommer de i flere forskellige lækre designs, og mange af frakkerne kan derfor også bruges som hverdagsfrakke.

Regnjakkerne findes nu i næsten lige så mange forskellige varianter som den almindelige jakke, og der er forskellige modeller som både understøtter din individuelle stil og forskellige formål med jakken.

Jeg er helt vild med den nye stribede regnjakke fra Hummel som ses på ovenstående billede.  Jakken har et friskt design, den er en humørspreder og udstråler selvtillid, selv på en grå regnvejrs dag. Regnjakken kommer i to forskellige farvekombinationer og kan, sammen med andre lækre regnjakker, købes online – KLIK HER. Der er mange andre dejlige regnjakkemodeller som jeg bestemt også kan anbefale. Her i blandt har Ilse Jacobsen flere forskellige varianter af deres Softshell regnjakke, som har den store fordel at den også kan bruges som almindelig hverdagsjakke pga. det lækre og bløde materiale den er lavet i.

Ilse Jacobsens regnjakker findes i flere farver og kan KØBES HER.

Her til sidst vil jeg også gøre opmærksom på tøjmærket Danefæ som laver nogle rigtigt flotte og meget elegante regnjakker. Danefæ laver tilmed et par rigtigt skønne vinterjakker som har den fordel at de også er vandafvisende og derfor den ideelle regnjakke når det begynder at blive koldere. Eller, hvis du ligesom jeg, bare er en frossenpind!

Danefæs skønne jakker kan købes på nettet hos .Tryk evt. direkte på billedet til venstre for at gå direkte til Danefæ regn og vinterjakker.

God fornøjelse med at finde din nye favorit regnjakke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)