Spændende artikler om mode tøj

Gave ide, Smykker og ure

Gaveide – elegante ure til kvinder & mænd!

 TILBUD PÅ DE FEDESTE URE – KLIK HER

Ure går aldrig af mode! Selvom de fleste i dag har mulighed for at tjekke tiden på diverse elektroniske maskiner, så er det ikke blevet mindre populært at gå med ur. Ud over at være praktisk, er armbåndsuret også et vigtigt accessory som er med til at signalere din personlige stil!

Ligesom med tøjmoden så bakker moden indenfor ure op om den individuelle stil. Ens ur skal både signalere personlighed og modebevidsthed, og samtidig skal det være praktisk og rart at have på!

Ens ur fortæller i høj grad hvem du er, hvad du laver og hvad du interesserer dig for. Derfor er det også vigtigt at du køber det rigtige ur. Et ur der passer lige nøjagtigt til dig. F.eks. til den sporty mand kan det være praktisk med et ur der kan tåle vand og derfor ville jeg vælge at købe et dykkerur.

Et dykkerur behøver ikke nødvendigvis at være i skrigende farver eller ligne noget der er lavet i plastik. Det kan sagtens være elegant og brugbart i alle situationer. Uret kan derfor også bruges af forretningsmanden som ønsker at signalere at han har et aktivt liv og sunde fritidsinteresser.

Guldure med sort rem bliver det helt store i vintermoden 2012/2013. Gulduret er både klassisk og elegant, og med en sort rem bliver det et udtryk for god stil uden at blive for pompøst.

Et klassisk dameur i guld er et tidsløst smykke som kan bruges til alt. Det er ideelt på jobbet og passer perfekt til det moderne business look. Den varme guldfarve giver et elegant tvist til det ellers lidt kolde vinterlook som mange danske kvinder har for vane og er derfor yderst klædeligt.

Desuden er der til stadighed noget magisk ved at bære et guldur. Og den magi kan ikke brydes – derfor er et guldur altid et sikkert hit og en meget romantisk gaveide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)