Spændende artikler om mode tøj

Gossip

Halloween – Sølv smykker eller fuld udklædning?

Den 31. oktober er det som bekendt Allehelgensaften, populært kaldet Halloween. Supermarkederne har i øjeblikket travlt med at sælge græskar til den store guld medalje!

Men hvordan ser det ud på udklædningsfronten? Jeg har sat mig for at finde ud af om danskerne er med på noderne, eller det bare er overladt til børnene at lege “fastelavn”.

Det kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse at diverse kostume forretninger prøver at lokke folk til en tema fest. Men efter en gennemkigning af kostumer, blev det hurtigt klart at originaliteten ligger på et meget lavt sted og udvalget af kostumer stadig er begrænset. Hvilket tyder på at voksen udklædningen til Halloween stadig ikke rigtig har taget fat.

Tilgengæld stødte jeg på et nyt fænomen, som kan være interessant at følge. Der er en stigende tendens til unikke smykker som signalerer årstider og højtider. Så hvor folk stadig lader børnene om den fulde udklædning, bliver det mere og mere populært at gå med højtidsspecifikke smykker.

Til Halloween festen i Danmark ser man derfor i stigende grad folk i lækkert og moderigtigt tøj, i stedet for fuld udklædning, men så til gengæld med iøjnefaldende smykker. Det være hekse, dødningehoveder eller en skelethånd som vist på billedet.

Glædelig Halloween til jer alle. Om I så end er et fuld udklædning eller vælger den lidt mere diskrete løsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)