Spændende artikler om mode tøj

Overtøj, Trøjer

Hold varmen i en skøn poncho

MODERIGTIG PONCHO – TJEK DET STORE ONLINE UDVALG HER

Der er intet som en flot og moderigtig poncho til at holde dig varm i den kolde vintertid. Ponchoen er en genial beklædningsdel, da den kan bruges til næsten alt. Du kan både bruge din poncho til at holde varmen inde så vel som ude, hvilket gør din poncho usædvanligt anvendelig.

En strikket poncho er en rigtig flot løsning ud over en bluse eller skjorte, og er derfor genial at have med på kontoret til de dage, hvor der bare ikke bliver rigtig varmt. Måske fordi din kollega bliver ved med at åbne vinduet?… Ligeledes er den strikkede poncho smart når du er hjemme og måske sidder og hygger i sofaen, eller når du sidder i sengen og læser en god bog.

Ponchoen er super flot sammen med et par stramme jeans, for et ungdommeligt og afslappet look. Men det er samtidig er den også en rigtig elegant løsning over festkjolen! Særlig festligt er det med en poncho i pels, som eksempelvis den smukke poncho fra Soya der ses på billedet her til venstre. Køb din Soya pels poncho her. På den måde kan du ankomme til festen med stil og samtidigt undgå at fryse… Eller du kan tage den på når du lige skal ud og trække lidt frisk luft, uden at skulle ud i garderoben og hente den store frakke.

På en bidende kold vinterdag kan du tilmed bruge din poncho ud over din vinter uldfrakke. På den måde vil ponchoen virke som en kappe, som tager sneen og sørger for at holde dig rigtigt godt varm. Til dette formål kan du sagtens bruge de fleste ponchoer som egentlig er beregnet til ‘indendørs brug’. Dog skal du huske at banke sneen godt af når du kommer ind i varmen, inden sneen smelter og efterlader din poncho gennemblødt.

Der findes også flere ponchoer som er designet som overtøj til udendørsbrug. Bl.a. denne skønne grå poncho fra Gestuz, som kan købes online ved at klikke her.

Det super smarte ved denne type poncho er at det er muligt at have selv meget store uldtrøjer indenunder. I en poncho behøver man nemlig ikke bekymre sig om ærmestørrelser, som ellers kan være lidt af en udfordring, hvis man har en stor trøje på og prøver at klemme sig ned i en faconsyet uldfrakke.

Det er derfor en super varm løsning at have denne type poncho på ud over en varm uldtrøje. Ponchoen holder vinden ude og fungere derfor som windbreaker, samtidig med at uldtrøjen søger for varmen.

Det gode ved ponchoen er også at den passer til alle. Lige meget om du er tynd eller kraftigere bygget, så passer ponchoen flot udover dit tøj. Som regel er ponchoen derfor også et ‘one size item’. Du kan derfor roligt købe din poncho online, uden at skulle bekymre dig om størrelser!

Der findes, som sagt, rigtig mange forskellige ponchoer, i forskellige typer, materialer og design. Det er derfor også let at finde lige præcis den type poncho online, som passer til dig og din personlige stil. Om du ønsker en poncho i strik, stof eller endda i pels, så finder du den helt sikkert på internettet, hvor der er et stort udvalg af ponchoer i forskellige stilarter og til rigtigt gode priser.  Når du køber din poncho på nettet, så kan du nemt og bekvemt sidde hjemme i sofaen med en kop varm chokolade imens du venter på at dit køb bliver leveret direkte til din hoveddør.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)