Spændende artikler om mode tøj

Mode, Nyheder

Hold varmen med en lækker vest!

GÅ DIREKTE TIL TILBUD PÅ DESIGNERVESTE

Der er ikke noget som en lækker varm vest til at holde kulden væk når efterårsvinden begynder at blæse. Heldigvis er der rigtigt mange super hotte modeller at vælge imellem i årets mode.

Lag på lag moden er virkelig kommet tilbage i modebilledet, og her er vesten en vigtig del af det rigtige look. Vesten kan være i forskellige materialer alt efter hvilket look du er ude efter. Jeg er helt vild med den super cool lædervest fra GESTUZ med skrå lynlås. Den giver en virkelig fed kontrast over en kjole, og er samtidig også ideel til mere casual outfits. f.eks. over en t-shirt eller en skjorte.

Hvis man ikke er til læder så er den super fede vest fra OCCUPIED et sandt hit. (red. venstre model på øverste billede). Den fede blanding af uldtweed look-a-like og nylon, med kunstig pels, giver en frisk og ung stil. Et ultra moderne og personligt udtryk som passer perfekt til den individuelle stil som er fremme for tiden.

Til sidst synes jeg ikke vi skal glemme den klassiske og virkelig varme pelsvest! Vesten giver et stilfuldt look sammen med en hvid skjorte og et par jeans. Den er derfor ideel til en kold dag på kontoret!

Desuden er den et sandt hit til festen da den samtidig er som skabt til at bære over den fine kjole til festen. Jeg er helt vild med vesten fra KÖN OG MÖN som ses her til venstre.

Så skynd jer ud og få fat i den rigtig vest som både kan holde jer varme i efterårskulden og samtidig er med til at give det rette look og sætte prikken over i’et på jeres personlige outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)