Spændende artikler om mode tøj

Nyheder, Sko og støvler

Hotte gummistøvler til efterårsregnen!

 GÅ DIREKTE TIL TILBUDET

Der er altså ikke noget værre end at rende rundt med våde fødder på en småkold efterårsdag. Derfor har jeg sat mig for at kigge lidt nærmere på efterårets fedeste gummistøvler.

Den klassiske sorte HUNTER gummistøvle er selvfølgelig altid et hit da den er stilfuld og enkel. Den kan bruges til alle typer outfit og samtidig signalere modebevidsthed.

Men man kan også argumentere for at den er lidt kedelig. Derfor har jeg fundet nogle lækre alternativer som helt sikkert også vil falde i god jord. Den første jeg vil fremhæve er Lacrosse Cap Cod gummistøvle med wallpaper design. Støvlen er af super lækker kvalitet og emmer af overskud! På grund af sit elegante mønster og lyse farve skiller den sig ud fra mængden på fornemste vis.

Snørestøvler er meget oppe i tiden, og dette udelader bestemt heller ikke gummistøvler. Flere brands har derfor lavet modeller med snørebånd. Jeg er faldet pladask for denne HUNTER Thurloe støvle i den klassiske mørke olivenfarve. Støvlen emmer af selvtillid og signalere at ejeren godt ved at det er regnvejr og derfor har valgt en praktisk støvle som kan bruges til lidt af hvert. Hvilket jeg synes er super fedt. Samtidig er støvlen med sit lange skaft og snørebånd hele vejen op en meget elegant støvle, som i sit udseende er med til at give en mindre fod. Og det skal man aldrig gå af vejen for!

 

I min research for at finde de lækreste gummistøvler på markedet faldt jeg over et par smarte sorte gummistøvler fra Viking. Det lyder måske ikke som noget særligt ved første øjekast. Men særlige det er lige præcis hvad de er! Støvlerne er nemlig lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og ved at købe et par støtter du kampen mod brystkræft!

På siden af støvlerne flyver en lille pink fugl med et lyserødt støt brysterne logo og øverst på skaftet står budskabet.

Jeg må indrømme at jeg har svært ved at forestille mig en bedre måde at holde fødderne tørre på end ved at plaske i vandpytter med god samvittighed iført denne dejlige støvle, som samtidig heller ikke koster en formue!

 

Til sidst synes jeg lige I skulle se en støvle med lidt mere spræl i! Denne retro støvle er også fra Viking og har det skønneste brag af et tandhjulsmønster. Jeg er helt vild med den alene af den grund at man simpelthen ikke kan undgå at blive glad når man kigger på den. Og når det kommer til stykket er det så ikke det det handler om. Gummistøvler bruges jo primært når det er vådt, koldt og gråt, og gælder det så ikke om at at finde noget positivt til at trække en ud af en snigende vinterdepression?

Med disse støvler er det da umuligt at være deprimeret :)

KØB DINE VIKING GUMMISTØVLER HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)