Spændende artikler om mode tøj

Mode, Spare tips

Januar udsalg

Så er vi nået til den sidste del af januar og derfor er det blevet tid til den længe ventede januar slutspurt. Det er nu du har mulighed for at gøre et rigtigt tøj scoop da de fleste tøjbutikker skal af med de gamle tøj kollektioner og gøre plads til nye.

Nu sidder du sikkert og tænker – ja den er god, der har da været udsalg hele januar – og det har du fuldstændigt ret i! Men men men, som januar skrider frem bliver det mere og mere nødvendigt for butikkerne at få solgt ud af de sidste varer og derfor kommer der ofte ekstra rabatter på udsalgsvarerne. Med minimum 50% på rigtig mange varer bliver det en drøm at shoppe tøj, også for pengepungen!

Det kræver selvfølgelig en smule mere tålmodighed at shoppe i rest tilbudene – tilgengæld kan gevinsten hurtigt blive så meget desto større :-D Min anbefaling til jer er at tage tidligt fri fra arbejde på en hverdag, eller hvis muligt så investere en hel dag på shopping. Særligt om formiddagen og lige omkring frokost er der få mennesker i de fleste tøjforretninger og derfor gode muligheder for at finde de helt rigtige scoops i ro og mag!

God fornøjelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)