Spændende artikler om mode tøj

hatte, Nyheder

Når forårshatten passer

Kræver moden at man er modig?

Nej ikke nødvendigvis, men det er godt at være lidt kreativ og turde skille sig ud fra mængden. Altså på den gode måde! Og hvad er så bedre end en frisk hat til dit nye forårsoutfit?!!

Hatten har i de seneste par oplevet en renæssance og den er langt fra på tilbagetog i år. Derfor gælder det om at være kreativ og finde lige præcis den hat som passer til din personlighed og stil.

Den rigtige hat er med til at give karakter og signalerer at du ved hvem du er og er stolt af din stil. Hatte har lidt af den samme funktion som solbriller – du kan bruge dem til at skjule dig selv bagved, men samtidig giver de maximal opmærksomhed!

 Du kan tilmed bruge hatten til at indramme dit ansigt eller ændre på udtrykket af din hovedform. Men dog skal du være lidt påpasselig med valg af hat. En ting er at det er en fed hat du har fået øje på, noget andet er om den rent faktisk passer til dig! Mit råd er at tage digitalkameraet eller mobilen frem ved hattekøb og få ekspedienten til at tage et billede af dig med hatten på. På den måde får du et meget bedre indtryk af hvordan du rent faktisk ser ud med lige præcis den hat og ved derfor hvilken hat som er som skabt til dit hoved!

NB. Billederne er fra Maison Michel forårs kollektion 2011 og fundet på becomegorgerous.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)