Spændende artikler om mode tøj

Gave ide, Sko og støvler

Skønne hjemmesko til de kolde fødder

GÅ DIREKTE TIL TILBUD PÅ VARME HJEMMESKO TIL KVINDER

Der er ikke noget så skønt som et par gode hjemmesko som holder fødderne varme på en kold vinterdag. Hjemmesko findes i mange forskellige modeller og materialer alt efter hvad du er til – fælles for dem alle er dog at de skal holde fødderne varme og beskytte mod den sivende kulde fra gulvet, som er til stede i næsten alle rum, med mindre der er gulvvarme eller tykke gulvtæpper.

Varme stiger op mod loftet og derfor er der altid koldere ved gulvhøjde, selv i rum der er godt opvarmede… For at spare på varmen er det derfor en god ide at sørge for god luftcirkulation i rummet. Dette er dog sjældent nok til helt at forhindre at rum bliver fodkolde og af denne grund kan det varmt anbefales at du køber et par gode hjemmesko.

Personligt er jeg meget glad for hjemmesko i uldfilt. Det gode ved hjemmesko af rigtig uld er at de holder fødderne super varme, men samtidig er det også muligt for fødderne at ånde igennem uldfilten. På den måde opnår man at fødderne bliver tempereret fint og undgår derfor at man får svedige og ildelugtende fødder!

Det er selvfølgelig også vigtigt at hjemmeskoene sidder rigtigt og er behagelige at have på. For der er jo ikke noget så dejligt som at komme hjem fra arbejde, finde afslapper tøjet frem og hoppe i et par bløde og lækre hjemmesko.

I den mørke tid er det vigtigt med lidt hyggestemning. Hjemme hos mig har jeg derfor altid et par stemningsfulde stearinlys stående i vinduet der lyser op i mørket og giver lidt ekstra hygge. Herefter elsker jeg at sætte mig i den bløde sofa med et stort quilt tæppe, en varm kop chokolade og så mine ynglings hjemmesko på fødderne. Så er det tid til at læse en spændende bog eller se en god film. Og så kan vinteren bare komme an – med snestorm og det hele!

Hvis du nu sidder derhjemme og tænker at du også har brug for et par gode sutsko, så vil jeg anbefale dig at du køber dem på nettet. Her er det meget nemmere at finde lige præcis de sutsko du søger efter. Alt efter om dine hjemmesko skal være med eller uden hælklap, eller om de skal være lavet i uld, stof eller have pelsfor. Udvalget af hjemmesko online er både stort og spændende, og så får du leveret dine nye futter lige til døren. Så bliver det ikke meget nemmere.

Hjemmeskoene er ikke til at undvære i den danske vinter, så god fornøjelse med at finde dine nye ynglings hjemmesko.

KØB DINE VARME HJEMMESKO I ULDFILT HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)