Spændende artikler om mode tøj

Børnetøj

Søde kjoler til din baby pige

KØB SØDE KJOLER TIL DIN BABY ONLINE – klik her!

Komfort er kodeordet når vi taler om tøj til din baby. Men derfor behøver tøjet jo ikke være kedeligt. Derfor har jeg været på udkig efter en kjole til din baby, som både opfylder alle de almindelige krav til babytøj, og samtidig er søde, fine og lidt festlige.

Det gode ved babytøj er at kreativiteten i mønstre og farver er stor. Der er altså muligt at finde alt fra storblomstret til polka prikket og stribet, fra enkeltfarvet og over i multifarvet. Variationen er stor, hvilket også gør det nemmere at finde lige præcis det babytøj på nettet som passer til din lille guldklump!

Generelt så går de lilla og lyserøde farver igen når vi taler om kjoler til små piger. Ligesom blomster også altid er et hit, som på denne super fine kjole fra Name It med små lyslilla blomster. Perfekt til den lille prinsesse. 

Til gengæld er det sværere at finde kjoler til de helt små piger i blå og grøn. Undtagelsen for de blå kjoler er ‘cowboy’ stilen, med små kjoler i look-a-like cowboystof. Dem er der en del af. Men bortset fra det, kan de blå kjoler være svære at finde og grønt er nærmest umuligt at finde. Det er dog lykkes for mig at finde en enkelt undtagelse som bekræfter reglen og det er den skønne prikkede kjole fra Aya Naya. Den har både grønne og blå prikker, altså foruden de orange og de røde. Men stadig et godt bud, hvis du ikke synes din lille pige altid skal være i lyserød.

Alternativt kan du også vælge at købe en kjole i sort/hvid, hvis du vil undgå den lyserøde. Der findes et utal af stribede kjoler til babyer som kan købes på nettet. Heraf er mange af dem sort/hvid stribede eller sort stribede kombineret med en enkelt farve. Dette er ofte en god løsning, da stribede kjoler gerne er meget klædelige til babyer.

Det er en god ide at købe børnetøjet på nettet, og det er en særlig smart løsning, når vi taler babytøj. Når du køber tøj til din baby bliver tøjet som regel ikke prøvet på før du kommer hjem. Derfor kan du ligeså godt spare tiden i forretningen og købe babytøjet på nettet. Du får tøjet leveret lige til døren. På den måde klarer du nemt og hurtigt tøjkøbet hjemme fra din egen computer, og får mere kvalitetstid sammen med din baby.

Der er desuden mange penge at spare ved at købe børnetøjet på nettet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)