Spændende artikler om mode tøj

frakker og jakker, Mode, Overtøj

Trendy dunjakke til kvinder

STORT UDVALG AF JAKKER OG FRAKKER TIL KVINDER – KLIK HER

Dunjakkerne er for alvor kommet tilbage i årets vintermode 2012/2013, og de er kommet for at blive. Særligt er den lange figursyede frakkemodel med bælte i taljen at finde over alt i modebilledet. Den figursyede linie er meget klædelig til damefrakker og i stor kontrast til 90′ernes kasseformede dynejakke. (Og heldigvis for det!).

Det er ikke underligt at dunjakken nu igen vinder indpas i den danske vintermode. For det første så er dunjakken en rigtig god vinterjakke alene fordi den er fantastisk til at holde på varmen. For det andet så er dunjakken forholdsvis let, hvis man sammenligner med andre vinterjakker, og for det tredje, så er det nemt at holde dunjakken ren og pæn.

Det er derfor en meget anvendelig vinterjakke, som kan bruges til mange forskellige formål. Om det er til en vintershopping tur på strøget, en gåtur med hunden eller til en hverdagsmorgen hvor du skal på arbejde, så er dunjakken din bedste ven når vejret er koldt. Jeg har herunder fundet nogle af mine favorit dunjakker som kan købes online i øjeblikket.

Skøn dynejakke med pelskrave fra Vila

Jeg er helt vild med denne lækre dunjakke fra Vila. Vinterjakken er dejligt varm og behagelig at have på. Jakken har en aftagelig pelskrave og fås i både sort og grå. Desuden har den en fantastisk ‘silk shine’ stil, som giver den et eksklusivt look. Den er på en gang ungdommelig og stilfuld, hvilket jeg synes er utrolig charmerende. Samtidig er jakken figursyet og bæltet i taljen giver vinterjakken et feminint og meget klædeligt look. Det der gør denne jakke fra Vila endnu mere charmerende er selvfølgelig det faktum at dunjakken ikke koster en formue. Denne jakke kan lige nu købes online til 1099,75 kr, hvilket er super billigt for en god og moderigtig vinterjakke. Se dunjakken fra Vila her:

Feminin dunjakke fra Esprit

Hvis du er træt af alt det sorte og grå tøj her til vintermånederne, så er denne flotte sandfarvede dunjakke fra Esprit måske noget for dig. Jakken er super feminin og skiller sig ud fra mængden på grund af den flotte sandfarve. Jakken har en hætte med en imiteret pelskant og et bælte i livet, som er med til at understrege det feminine look. Bæltet er lavet i elastik, det er derfor meget nemt at tage på og sidder altid rigtigt. Med andre ord en rigtig dejlig og varm vinterjakke til kvinden der tør at skille sig lidt ud og vise sin personlige stil. Jakken kan lige nu købes online til 1599,75 kr. Se dunjakken fra Esprit her =>

Elegant dunjakke fra Soya 

Soya har gjort det igen og lavet en super lækker dunjakke som er 100 % moderigtig. Vinterjakken hører til den lettere slags, hvilket giver den et friskt og ungdommeligt look. Jakken har et stofbælte i livet og flot hætte med pelskant. Den er meget anvendelig på en almindelig kold og grå vinterdag, dog hører den ikke til i blandt de aller varmeste vinterjakker. Men langt de fleste vil nok mene at den er tilstrækkelig varm på en almindelig dansk vinterdag. Soyas dunjakke har den anden fordel at prisen er helt i bund, med andre ord så får du her en rigtig lækker dunjakke til meget billige penge. Lige nu er den ovenikøbet på tilbud online til kun 729,75 kr. Gå direkte til tilbuddet =>

Dunjakke fra Pajar – den ultimative vinterjakke

Hvis du leder efter en rigtig varm vinterjakke til kvinder, så er denne dunjakke fra Pajar of Canada ikke til at komme uden om. Pajar er kendt for deres serie af høj kvalitet udendørs vintertøj, som kan klare høj kulde, og denne denne dunjakke hører helt sikker under denne kategori. Du får derfor en rigtig lækker vinterjakke som kan holde dig dejligt varm, selv på de helt kolde vinterdage. Vinterjakken har en super lækker pelsfoeret aftagelig hætte, som også kan lynes op og bruges som skulder sjal, når der ikke er brug for hætten. Dunjakken er fyldt med 80% dun og 20% fjer, hvilket giver en meget blød og lækker vinterfrakke. 
Jakken kan lige nu købes på tilbud online til 4299,75 kr. Den findes i flere farver farver, bl.a. navy, mørkebrun og lys army farve. Se dunjakken fra Pajar of Canada:

God fornøjelse med at finde din nye dunjakke. Da det meget ofte er billigere at købe tøj på nettet, så husk du kan altid tage ned i en forretning og prøve jakkerne først, og så tage hjem og købe dem på nettet. Hvis du har behov for at prøve tøjet før du køber.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)