Spændende artikler om mode tøj

Mode, Sko og støvler

Varme vinterstøvler til den kolde tid

TILBUD PÅ VARME VINTERSTØVLER TIL KVINDER

Det er så småt ved at blive lidt fodkoldt derude. Så derfor er den en god ide at begynde at tænke på at få skaffet sig et par gode og varme vinterstøvler. For der er ikke noget værre end at stå i en snedrive og vente på en bus, en hundekold vinterdag, i et par alt for tynde støvler.

Vinterstøvlerne skal selvfølgelig være moderigtige, men hvad der er endnu vigtigere er at de holder fødderne varme og tørre! Et par gode vinterstøvler kræver derfor at vi tilføjer elementet ‘praktisk’. Støvlerne skal helst være skridsikre – så vi ikke vælter på de glatte frostveje. De skal også være vandtætte – der er ikke noget værre end tøsne, der kan komme igennem selv de bedste skindstøvler, for at efterlade dig med plaskvåde sokker, og iskolde og forfrosne fødder. Desuden skal de være varme, så det også på en vinterdag er sjovt at gå tur med hunden eller lege med børnene i haven hele dagen.

Men mindst lige så vigtigt er det at de er gode at gå i og rare at have på. Der er derfor rigtigt mange krav til et par gode vinterstøvler. Personligt anbefaler jeg derfor at du køber et par anerkendte vinterstøvler fra en af de kendte outdoor-mærker til de helt kolde dage og til de dage hvor du skal være ude længe. Jeg er en stor fan af Sorel støvler som med deres kraftige underdele i natur gummi og filtet uldfor er geniale til at holde fødderne tørre og varme, selv i det værste vejr. Alternativt er Pajar vinterstøvler med deres tex membran og kraftige gummisåler også et godt valg. Begge kan købes billigt og nemt på nettet, hvor der er også er et stort udvalg med mange forskellige modeller og designs.

Til de mindre kolde vinterdage bliver det måske lidt voldsomt med de store trekkingstøvler og så kan du med fordel vælge et par støvler som følger den nyeste støvlemode og som derfor også er geniale til festen eller til en lang dag på kontoret.

Et par oplagte bud på støvlemærker, til de dagen hvor vinteren endnu ikke har taget helt fat, er det danske mærke Shoe Biz som i årets vintermode 2012/2013 har en forkærlighed for westernstilen og det klassiske militærstøvle look. Blowfish Malibu støvler som altid har deres helt egen lidt snørklede stil, med forkærlighed for remme og foldet læder. Friis & Company – som afgjort også har vinterstøvlerne klar til julefesten.

Spar penge ved at købe dine næste vinterstøvler online. Der er et stort udvalg af støvler til mange formål og lejligheder. Både de helt varme til de iskolde dage, og de trendy modeller som også kan bruges til festlige lejligheder. Spar besværet ved at købe dine nye vinterstøvler på nettet i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)