Arwetta garn – når kvaliteten skal være i top

Hvis du er én af de mange danskere, der har strikke- og hækleprojekter som passion, så ved du også, hvor enorm stor betydning garnets kvalitet har for det færdige resultat. Vil du have garn af bedste uldkvalitet, der er alsidigt og kan bruges i alverdens projekter, så skal du prøve Arwetta garn fra Filcolana. Hos VegaGarn har de selv en passion for godt garn, og derfor finder du også et stort udvalg af det populære garn hos dem.

Hvad gør Arwetta garn til noget særligt?

Det særlige ved Arwetta garn er kvaliteten og styrken. Garnet er fremstillet af en unik blanding af den blødeste, lækre merinould og nylon. Merinould og nylon komplementerer hinanden, så garnet stadig er dejligt Merino-blødt, men med den ekstra slidstyrke og holdbarhed nylon giver. Det gør garnet alsidigt og brugbart til mange forskellige strikke- og hækleprojekter, hvor en almindelig merinould ellers ville være kommet lidt til kort, fordi garnet er knapt så slidstærkt.

Skønne farver og nuancer fra Filcolana

Som garnproducent har Filcolana gennem årene udviklet mange lækre garnkvaliteter. Arwetta garn er som deres øvrige produkter udmærket ved en fremragende kvalitet, der vidner om firmaets mange års erfaring med produktion af garn. En anden ting, der gør garnet fra Filcolana så populært, er de skønne farvemuligheder. Der leges med hele farvepaletten – fra de douchede og sarte pastelfarver eller natur til pangfarver, der giver både kant og masser af blikfang til trøjer, tæpper og halstørklæder. Elsker du farver og et godt udvalg af nuancer, går du derfor aldrig galt i byen med Arwetta garn fra VegaGarn, hvor de har et stort udvalg.

Arwetta garn – det alsidige garn til dine projekter

Egentlig er Arwetta garnet beregnet til strømper på grund af den ekstra slidstyrke, der er tilført ulden, og du kan naturligvis bruge garnet til at lave lækre sokker og strømper. Men du kan også med stor fordel bruge garnet til mange andre projekter, hvor der er brug for blødt garn med ekstra slidstyrke. Garnet har en superwash-behandling, der gør, at det f.eks. kan vaskes uden problemer og uden at blive trist, filtret og hårdt. Arwetta garn er fantastisk at bruge til lune trøjer og bluser, de populære babysvøb, babytæpper og bløde sjaler – for blot at give nogle eksempler. Så besøg VegaGarn, og gå på jagt i deres kæmpestore udvalg af skønt Arwetta garn i fremragende kvalitet til dit næste projekt.