Blinkesko – Sjove og iøjnefaldende

Blinkende sko er meget moderne, så det er ikke underligt, at mange børn gerne vil have blinkende sko. Blinkende sko til børn er endda blevet en vigtig del af outfittet, når de går ud. Blinkende sko ser meget sjove og iøjnefaldende ud, men også smarte, fordi det som regel er skoen med lys i sålen, der gør dem synlige, når de glider på aftenveje eller i dårligt vejr. Hos Cool-Sko finder du blinkende sko i forskellige størrelser til både piger og drenge. Blinkesko også kaldet, Flashing sko kan være unisex, hvilket betyder, at der ikke er forskel på drenge Flashing sko og en piges Flashing sko. Gå derfor ind i udvalget og få fat på et par blinkesko.

Blinkesko til både drenge og piger

Blinkende lys med højtydende batterier, der holder en lang begivenhed. Det betyder, at børnenes blinkende sko er blevet testet og opfylder de strenge krav til legetøj fra EU, så de er sikre at have på. Desuden behøver børn ikke at skamme sig over deres smarte blinksko, for de ser godt ud på både drenge og piger. Flash er ikke sjovt uden synlighed, så mange af børnenes blinkende lyssystemer kan bruges i regn og sne – ligesom almindeligt tøj til dårligt vejr – hvis det har op til niveau 3 . Blinkende sko til børn er et produkt med en stærk udvikling i de seneste år. Blinkende sko er også velegnede som gaver til både børnefødselsdag, jul og ferier. Blinkende lys er oftest skrevet på blinkende sko foran eller bagpå blinkende lys, men der er blinkende sko, der slet ikke har nogen skrift. Blinkende lys udgår oftest fra hælen på Blinkende lys, så det blinker, når man går. Men nogle Blinkende sko har et LED-lys med en knap, så det kan slukkes og tændes. Blinkende lys – perfekt, hvis dit barn ønsker at sove uden at lege Blinkende lys.

Stort udvalg af blinkesko hos Cool-Sko

Hvis du’ er på udkig efter blinkende Sko, så kig ikke længere end Cool-Sko . De har et bredt udvalg af blinkende sko i alle typer blinkende lys. Blinkende lys er lavet af materialer af høj kvalitet og de har bestået en række tests så dit barn er sikkert, når det bærer blinkende sko . Blinkende lys findes i mange forskellige størrelser, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde blinkende lys til både drenge og piger.