C.P. Company – Maskulin elegance

C. P. Company er kendt for at være et dansk mærke med maskulin elegance. C.P. Company har produceret jakker til mange år og jakken kan bruges fra det kolde vejr om efteråret, til de varmere dage i foråret osv. C . P . Company giver en stilfuld og elegant looks sammen med noget eksklusivt design. De har produceret jakker siden starten af 70’erne hvor C . P . Company introducerede deres første jakke til mænd der gerne ville have noget eksklusivt i deres garderobe. C.P. Company forstår at tilbyder trendy jakker samtidig med at C.P. Company sælger jakker som har lange årer i modeverdenen. Hvis det lyder som noget der passer helt perfekt til dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på noget tøj fra C.P. Company. Du vil ikke komme til at fortryde det.

C.P. Company – Stilfuldt designertøj

C.P. Company producere stilfuldt designertøj, Accessories og trøjer som C. P . Company sælger. De har produceret stilfulde stilarter, der giver en maskulin og elegant looks. Efter de har fået det ry har jakkerne blevet brugt til sport og festlige begivenheder. C.P. Company kollektionen har fokus på at man skal bære jakken i den rigtige størrelse, så C.P. Company kan give deres kunder en jakke som er behagelig at bære og samtidig giver C.P. Company ideelle garderobe muligheder til enhver lejlighed.

C.P. Company – Urban Sportswear

Hvis man kender til Urban sportswear, så kender man med sikkerhed også den revolutionerende designer Massimo Osti, der på internationalt plan er kendt som ” The godfather og Urban sportswear”. Det er et utroligt fornemt prædikat at have på sig og lige fra starten vandt brandet indpas hos italienske intellektuelle og artister takket være den diskrete ikke konforme fortolkning af den funktionelle klassiker i en mands garderobe. Brandet har i mere end 45 år fortsat være en pioneer og har segmenteret sin signatur med hybriden mellem militær, arbejde og sportstøt, der er kombineret med intensive cutting-edge innovationer inden for italienske tekstiler. Hvis du derfor ønsker noget Urban sportswear, så skal det helt sikkert være fra C.P. Company.