CP Company – Det perfekte tøj til dig

C. P. Company er et mærke, der har formået at skabe tøj med et urbant look, der passer til enhver hverdagsstil. Derudover er komforten også i top, så du kan have det på hele dagen, uden at noget strammer. CP Company’s historie er efterhånden et par årtier gammel og går tilbage til slutningen af 70’erne, hvor det for alvor blev grundlagt. De er især kendt for deres Goggle-design, som man kan finde på deres jakker og trøjer samt huer. CP Company er inspireret af det amerikanske militær og anti-gasmasker, som blev brugt i krigen. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra CP Company. Du vil ikke komme til at fortryde det.

CP Company – Den perfekte pasform

Deres tøj har et vintage look på grund af deres materialer og pasform, men de formår stadig at forblive friske! CP Company tøj er perfekt til dig, hvis du ønsker at se stilfuld ud hver dag. CP Company laver tøj, der er lavet til alle, hvor alle kan finde noget, der passer dem! CP Company har en stor kollektion af trøjer, jakker og bukser samt skjorter og t-shirts. De har også deres eget logo: CP-emblemet med to striber på – hvide eller røde – på det. På CP’s hjemmeside er der en CP Finder-funktion, hvor du kan finde din nærmeste butik ved at indtaste dit postnummer.

CP Company Bomber jacket

I dag vil vi kigge nærmere på nogle af CP’s ikoniske stykker som Bomber Jacket Goggle , men også vise dig hvilke andre produkter der passer perfekt sammen med disse klassikere! Hvis dette ikke er nok for dig, har CP nu lanceret deres online shop, hvor alle CP-produkter nu er tilgængelige!

Bomber Jacket Goggle blev lanceret første gang i 1973 og er CP’s flagskibsprodukt. Hvert år udgiver CP nye udgaver af jakken – især til vintersæsonen. Bomber Jacket Goggle har en karakteristisk pasform, der passer perfekt omkring din halsudskæring. Du kan bære den med eller uden hætte, men uanset hvordan du vælger at bære den, ser den altid fantastisk ud! CP har også udgivet en særlig samarbejdsudgave kaldet ” Freedom Fighter “, som havde mange forskellige designs trykt på jakken af kunstnere som Keith Haring , Kenny Scharf og Futura . Et must-have for enhver fashionista! Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på noget CP Company.