Find den perfekte opbevaring til dit tøj

Måske har du drømt dig langt væk i det kendte eventyr om heksen, løven og garderobeskabet. Det er nok de færreste skabe, der fører dig ind i en lignende fortælling, men du kan få skabe hjem til dig, som rummer et fantastisk univers af bluser, bukser, sko og meget mere. For med et stort udvalg af garderobeskabe kan du finde din nye indgang til en verden af mode, der passer til dit behov og dit hjem. 

Optimalt til at bevare dit tøj 

Ikke nok med at garderobeskabe er gode til at gemme tøjet væk i form af en flot opbevaring og skaber en plads til hver genstand, så er garderobeskabe faktisk også gode for dit tøj. For ved at opbevare dit tøj i et garderobeskab, er tøjet pakket væk. Udsættes tøjet derimod for sol gennem et vindue, vil det oftest bleges med tiden og dermed miste farven. Har du plads, hvor tøjet kan hænge på bøjler og ligge på hylder, vil tøjet ikke blive smidt på gulvet eller ligge krøllet sammen på stolen. Du sparer dermed både tid ved ikke at skulle stryge ekstra, og samtidig bliver tøjet ikke hurtigere slidt ved at blive udsat for unødvendig vask eller strygning. 

Både flot og praktisk 

Garderobeskabe er ikke udelukkende til at opbevare tøjet. Du kan finde det skab, der passer bedst ind på dit værelse, så du kan få et smukt møbel ind i rummet. Er pladsen begrænset, kan du finde et skab med skydelåger, som ikke er pladskrævende på samme måde som et skab med en almindelig skabsdør. Garderobeskabe fås i mange forskellige størrelser, materialer og farver. De rummer også forskellige muligheder for opbevaring af tøjet. Desuden kan du finde et garderobeskab, som har et spejl på skabslågen. Det giver mulighed for ikke blot at vælge et outfit fra skabet, men derefter også at se det på fra top til tå. Så kan du være sikker på, at dit outfit er helt optimalt til dagen. 

Garderobeskabe i entreen 

Ofte tænker man på garderobeskabe som værende placeret i soveværelset eller måske som en del af et walk-in closet. Men det kan også være en både smart og en smuk tilføjelse til entreen. Her kan du gemme store vinterjakker og støvler væk, så entreen altid fremstår pæn og ryddelig, uden du skal gøre den store indsats for det. Er der ekstra plads i skabet kan det bruges til opbevaring af diverse genstande, der ikke er plads til andre steder.