Find det flotte Mansted strik hos Ziga

Unikke produkter til unikke kvinder! Hos Ziga sætter man stort ind på at finde og videreformidle unika produkter til hjem og garderobe. Dette fantastiske udvalg er altid at finde i den hyggelige butik på gågaden i Ebeltoft samt i den store webshop på www.ziga.dk.

Få det elegante, behagelige Mansted strik fra Ziga

Mansted strik, designet af Charlotte Mansted, er en personlig strikkekollektion i flotte farver og mønstre. Udvalget af produkter fra Mansted strik er altid lavet i rene kvaliteter, der er komfortable at have på og føles bløde mod huden. Sweatre, cardigans og striktrøjer fra Mansted strik er ofte af enten bomuld, hamp, uld, yak eller merino, hvilket ligger til grund for den lækre kvalitet. De mange flatterende design gør desuden Mansted strik særdeles feminine og perfekte til kvinder, der mangler varmt tøj lavet til kvindelige former. Rent visuelt falder Mansted strik også i den feminine kategori. Æstetikken er nemlig blød og enkel, samtidigt med at den er farverig og kunstnerisk. En stor fordel ved Mansted strik er trøjernes måde at være knyttede sammen på i sømmene. Denne måde at samle striktrøjerne på giver en meget flad finish med næsten ingen sømrum. Vælg derfor din nye striktrøje fra Mansted, og opdag, hvordan behagelig beklædning aldrig behøver at være kedeligt.

Stik benene i et par lækre Merrytime bukser

Sammensæt gerne din nye striktrøje med et par lækre Merrytime bukser. Merrytime bukser er, ganske enkelt bukser, der sidder godt! Når et par Merrytime bukser produceres, gøres det med masser af stretch, i tre kropsformer og to længder. Du kan derfor altid finde specifikke Merrytime bukser, der passer dine ben helt perfekt. Bukser er nemlig ofte en beklædningsgenstand, der er svær at finde for mange kvinder, da der er mange parametre, som skal stemme overens. Ægteparret Birgitte og Claus Rusberg satte sig derfor for at udvikle velsiddende bukser, der er let tilgængelige, men samtidigt minder om deres skræddersyede modstykker. Merrytime inddeler nemlig Merrytime bukser i tre former, der varierer alt efter, hvor meget talje vi har. Yderligere er der tænkt over kvinders forskellige benlængder, sådan at hverken saks eller opsmøgning behøver at tages i brug. Dette koncept har gjort Merrytime bukser til et populært produkt, som mange kvinder har fundet glæde ved siden forretningens startskud. Ziga så derfor potentiale i dette innovative brand, og de valgte hurtigt at føre bukser herfra, sådan at de kunne videreformidle dette fantastiske koncept.

Besøg www.ziga.dk eller den hyggelige butik i Ebeltoft, hvis du leder efter unik mode og lækre kvaliteter til gode priser!