Forkæl din hud med ansigtsserum eller ansigtscreme med mandelolie fra Badeanstalten

Badeanstaltens katalog er fyldt med alle deres bedste produkter lige nu. Derfor er deres webbutik det helt rette sted at kigge forbi, hvis du f.eks. gerne vil glæde dig selv eller én, du holder af, med dejlig ansigtscreme med mandelolie, ansigtsserum, badesalt, massageolie eller lignende produkter. Her kan du være sikker på, at kvaliteten er helt, som den skal være. Folkene, som driver virksomheden, går tydeligvis rigtig meget op i deres arbejde, hvilket i den grad afspejler sig i deres dejlige produkter. Læs mere i artiklen herunder.

Velduftende ansigtscreme med mandelolie

Ansigtscreme med mandelolie er den helt rigtige måde at opnå øget elasticitet og blødere hud. Samtidig vil denne type ansigtscreme ofte også kunne være med til at mindske rynker. Ansigtscreme med mandelolie har et højt indhold af A-vitamin og E-vitamin, der styrker hudens antioxidante forsvar. Badeanstalten har selvfølgelig også sørget for, at deres ansigtscreme med mandelolie dufter ekstra dejligt. Heri har de nemlig kombineret appelsin, lavendel, palmarosa og selvfølgelig mandel, hvilket også resulterer i bedre kontrol af hudens talgproduktion og stimulation af dannelsen af nye celler. Udover ansigtscreme med mandelolie tæller udvalget inden for ansigtscreme også en særligt vitaliserende ansigtscreme med microalger, som også er et utrolig lækkert produkt.

Tag dig godt af moden hud med et ansigtsserum

Det er bestemt ikke kun kataloget med ansigtscreme, der gør, at man med fordel kan besøge www.badeanstalten.dk og kigge deres produktudvalg igennem. De har bl.a. også et skønt udvalg inden for ansigtsserum klar til levering. Deres ansigtsserum er vitaliserende og designet til moden hud. Den indeholder Hyaluronsyre, som sørger for at binde fugt bedre i huden, hvilket giver en mindskelse af rynker og linjer. Ansigtsserummet indeholder desuden både Niacinamid, som modvirker ujævn pigmentering, og Allantoin, der minimerer forstørrede porrer. Ansigtsserum er velegnet pleje til moden hud, og det er ligesom resten af produkterne fra Badeanstalten et utroligt lækkert produkt at anvende, som du med sikkerhed vil blive glad for.

Har du endnu ikke besøg butikken og kigget deres katalog igennem, kan det anbefales på det varmeste. De lægger tydeligvis en masse arbejde i deres produkter, og anvender desuden en masse naturlige ingredienser i alt fra deres ansigtsserum til deres ansigtscreme med mandelolie – frem for skadelig kemi. Husk i øvrigt, at hvis du f.eks. køber ansigtsserum, ansigtscreme med mandelolie og/eller andre produkter fra kataloget til en samlet pris, der overstiger 499 kr., så kan du slippe for at betale for fragten, når bestillingen skal sendes.