Guide til at tage billeder af tøj og fashionprodukter

Skal du sælge dit tøj på en webshop, eller reklamerer du for dit tøj på anden vis? Så får du her en guide til, hvordan du opnår de helt rigtige billeder. Dit tøj skal selvfølgelig fremvises fra den bedste side. Din webshop skal have en flot opsætning, så dit tøj ser indbydende ud. Hvis billederne også er god kvalitet, og stoffet falder flot, så sikrer du din kundes opmærksomhed. Der kan dog også ligge et stort redigeringsarbejde i dette. Her kan du besøge https://triggerhappy.dk/p/produktfoto/packshot-tekstil. De klarer redigeringen for dig og leverer gode ‘packshots’ af dit tøj. 

Brug et godt kamera

Når du skal til at tage billeder af dit tøj, er det vigtigt at have et godt kamera. Det kan gøre meget for udseendet, hvis kvaliteten er høj. Det kan desuden også bidrage til at øge dit salg. 

For de fleste købere er et billede med en dårlig opløsning lig med en ringere kvalitet. Hvis du derimod sørger for at stille skarpt på linsen og har god belysning, får du et meget bedre slutresultat. Derfor er det en rigtig god idé at investere i et godt kamera. De fleste gode kameraer er dog i den dyre ende, så hvis ikke man har et i forvejen, kunne man overveje at låne sig til et. Ellers er de fleste nyere smartphones udrustet med et ret godt kamera, så det skal man ikke være bleg for at prøve kræfter med.

Gør det nemt for dine købere

Når dine købere besøger din webshop eller butik, er det rart for dem, at det ser nemt og overskueligt ud. Vælg derfor de bedste billeder, hvor tøjet ser rigtigt gengivet ud og falder flot. Når du skal tage billederne, kan du vælge at du selv eller din veninde står model med tøjet. Ellers kan man alternativt skaffe sig en mannequindukke og klæde den på. Begge er gode løsninger, så køberen kan ane, hvordan tøjet sidder på en menneskekrop. På den måde gør du det også nemt for dine købere, så de kan fornemme tøjets pasform, når nu de ikke kan prøve det på. Når du så har valgt dine billeder og skal til at redigere, kan det blive lidt besværligt. En udbredt måde at redigere billeder på er at ‘fjerne baggrunden’ så tøjet får en 3D-effekt. Man kan også kalde det for en usynlig mannequin. Hvis du er en haj til at redigere, kan du selvfølgelig klare arbejdet selv. Ellers kan man vælge at hyre et redigeringsselskab til at opnå den ønskede effekt.