Har du styr på forårsmodens 3 største tendenser?

Dette indhold er sponsoreret

Foråret er landet, og det er på tide at pakke vinterens sorte klæder væk igen. Modelandskabet har længe været præget af pandemien og isolation i hjemmet, men nu skal joggingtøjet, de neutrale farver og de lidt for behagelige materialer lægges på hylden for en stund. Det er også tydeligt at se på dette års forårsmode, hvor tøjet har fået et alvorligt friskt, farverigt og spraglet pust. Denne artikel vil sørge for, at du har helt styr på de tre største tendenser, der dominerer forårsmoden i år.

Farver, farver, farver

Forårsmoden anno 2022 er frem for alt domineret af farver. Vilde farver, flotte mønstre og spraglede kjoler eller matchende sæt ses over alt i modebilledet. Det er især farven blå, der skinner igennem i år. Det er sandsynligvis på grund af den blå farves mange nuancer, som klæder stort set alle hudtoner, hår- og øjenfarver. Uanset om du er mest til bukser, suits eller kjoler, så hop i nogle farverige af slagsen her i forårsmånederne. Hvis du elsker kjoler, så kan du med fordel tjekke de flotte kjoler fra Black Colour ud. De har nemlig et bredt udvalg af farvestrålende kjoler, smukke prints og kulørte mønstre i den lækreste kvalitet, som vil passe perfekt ind i dette års forårsgarderobe.

Læderjakker

En anden stor tendens, der præger modebilledet lige nu, er læderjakker i alle slags modeller, former og farver. Den rå læderjakke går da også næppe af mode, fordi det er en evig klassiker, men især i år har den vundet indpas. Hop i enten en oversized læderjakke, hvis du ønsker et biker look eller iklæd dig den lange model, hvis du ønsker et mere feminint udtryk. Skindjakker i alle slags farver er populært lige nu, men hvis du vil køre sikkert, så vælg en klassisk sort eller brun læderjakke. Så kan du med garanti også bruge den de næste mange sæsoner.

Jakkesæt

Det matchende suit er igen i år en af de helt store trends. Jakkesættet er, ligesom læderjakken, en klassiker, som bliver ved med at dukke op i nye afskygninger. I år bør du gå efter et blazersæt med vide bukser og en oversized blazer til i samme farve eller mønster. Det oversized look er utrolig elegant og kan fungere både til hverdag og fest alt efter, hvordan du styler det med dine sko og accessories. Netop i år skal du heller ikke være bange for at vælge et matchende jakkesæt i et spraglet mønster eller i en vild pangfarve, da farverne præger hele modebilledet lige nu.