Her kan du finde nye fillers

Kosmetologiske behandlinger kan hjælpe med at genvinde træk omkring udseendet. Med tiden mister man naturligt visse træk, og det kan for nogle mennesker føles frustrerende. Samtidig synes nogle, at en del af deres selvimage og mentale sundhed er forbundet med det fysiske udseende. Derfor kan æstetiske behandlinger være mere end blot et spørgsmål om skønhed, da det også kan virke fremmende på parametre som selvtillid, identitet og mentalt velvære. Her kan kosmetisk behandling med fillers være en løsning til diverse behandlinger omkring ansigtet og hænderne. Du kan her læse lidt mere om, hvad behandling med dermale fillers kan bruges til, og hvordan det kan hjælpe dig.

Hyaluronsyre fillers til huden

Behandling med fillers kan give kontur og form tilbage i ansigtet, ligesom det kan glatte huden ud for rynker og linjer på en diskret måde. Fillers indeholder stoffet hyaluronsyre, som naturligt forekommer i kroppen. Behandlingen er altså fuldstændig naturlig og er tilmed meget sikker. Hyaluronsyre binder vandet i huden og udvider på denne måde vævet i ansigtet. Hermed kan man få kontur og fylde tilbage i ansigtet på en diskret og nem måde. Behandlingen med dermale fillers invovler en injicering under huden med en tynd, lang nål, mens man naturligvis er lokalbedøvet. Behandlingen er altså ikke særlig invasiv og giver gode resultater.

En alsidig behandlingsform

Hyaluronsyre dermale fillers fungerer bedst til visse former for behandlinger. Det inkluderer blandt andet mere volumen i ansigtet, oprettelse af nedadvendte mundvige, kontur omkring kinder og kindben, samt retning af rynker og rander omkring øjnene. Behandlingen kan også bruges til at forme læberne og er altså temmelig alsidig, når det kommer til ansigtstræk i mange varianter. Hyaluronsyre fillers kan også bruges til at give mere fugt i huden. Det er altså en fin behandlingsform til mange forskellige rettelser og æstetiske behandling i ansigtet især.

Forventningsafstemning og tryghed

Ønsker du at få behandling med fillers, kan du tage til en gratis og uforpligtende forundersøgelse først. Her kan du få svar på alle de spørgsmål, som du måtte have til behandlingsformen. Din individuelle sag vil blive vurderet grundigt, og behandlingen vil blive tilpasset, så du kan få den rette og mest sikre behandling specifikt til dig. Der kan være visse omstændigheder, for eksempel ved graviditet eller amning, som kan gøre, at andre behandlingstyper måske ville være bedre løsninger. Til en forundersøgelse vil der forventningsafstemmes, så du kan være helt tryg ved din behandling, samtidig med at du får dine ønsker opfyldt. Det vigtigste er naturligvis dine behov og tryghed, og disse aspekter kan du være sikker på med en forundersøgelse.