Kender du Petit Bateau? Brandet laver børnetøj i særklasse

Petit Bateau er et fransk brand med primært fokus på børnetøj, men siden 00’erne har de så småt lanceret tøj til voksne. Bag brandet står stifteren Pierre Valton, som i 1920 grundlagde virksomheden efter at have arbejdet med tøjproduktion i nogle årtier. Virksomheden, der i dag har hovedsæde i Troyes, producerer stadigvæk masser af kvalitetstøj til småbørn, så Petit Bateau er værd at skele til.

Luftigt børnetøj med høj komfort i fin stil

T-shirts, undertrøjer, poloer, sweatshirts og bukser med fødder er nogle eksempler på de varer, som brandet fremstiller. Petit Bateaus generelle stil inden for tøj til børn er karakteriseret ved brugen af milde farver, fx i form af mønstre. Tøjet er for det meste luftigt, så det folder sig og ikke sidder helt tæt mod huden. Undtagelser fra det sidste tæller heldragterne, der selvfølgelig ikke lader sig rive af.

Slidstærkt børnetøj for det legesyge barn at udfolde sig i

Petit Bateau gør meget ud af stil, men deres førsteprioritet ved børnetøj er, at barnet ikke mister noget af sin frie bevægelighed, bare fordi det har tøj på. Altså bør barnet kunne løbe på græsplænen, grave i sandkassen, gynge og lege på talrige andre faconer, uden at tøj, der sidder for stramt om led, står i vejen for barnets motoriske evner. Så brandets tøj til børn er derfor flot såvel som funktionelt.

Børnetøj med lang levetid perfekt til brug i cirkulær økonomi

Som en del af brandets værdisæt fremhæver Petit Bateau cirkulær økonomi, hvor produkter – her tøj – får lov at skifte ejere ad flere omgange over produkternes levetid. For at deres tøj skal have en chance for at gå i arv, komme på genbrug eller blive byttet bort skal det selvfølgelig være slidstærkt, og det kan du også forvente af meget Petit Bateau-tøj til småbørn. Leg får ikke lov at ødelægge tøjet.

Udvid barnets garderobe med billigt tøj fra Petit Bateau

Hvorfor overveje Petit Bateau frem for andre mærker? Hvis du er kørt træt i generisk børnetøj med karakterer fra tegnefilm klistret på sig eller tilfældigt tøj fundet på outlet med skiftende grader af kvalitet i materialevalg og holdbarhed, så burde du overveje at få et par leggings eller et nattøjssæt mærket Petit Bateau. Mærkets varer er ofte billige, så du skal ikke til at spare på børneopsparingen.

Petit Bateau-tøj kan findes i større og mindre udvalg hos danske og udenlandske forhandlere af tøj.