Kimonør bringer japansk tradition og elegance ind i din garderobe

Kimonoer er en fantastisk måde at tilføje noget flair til ethvert outfit! Der findes et bredt udvalg af kimonoer i alle mulige smukke mønstre og farver. Uanset om du ønsker at pynte et simpelt outfit eller tilføje lidt ekstra varme, er en kimono det perfekte tilbehør. Og det bedste af det hele er, at kimonoer har en overkommelig pris, så du kan holde din garderobe frisk og stilfuld uden at sprænge banken. Så tag et kig gennem det store udvalg og se om du kan finde en af de mange kimonoer som passer perfekt til dig!

Kimonoer er praktiske og anvendelige

Den er let og luftig, og nem at have med dig på farten. Den er smuk og giver lige det sidste krydderi til dit udvalgte sæt. Kimonoen har mange fordele hvis brugt rigtigt, og sammensat med dine yndlings stile. Forstil dig sommerens briser, og hvilken fordel en komino kan gøre rent praktisk for at du kan blive ude og nyde aftenerne. En nem slå-om overdel til enhver lejlighed, og så i det smukkeste print og i bredt udvalg af størrelse.

Kimonoen er en traditionel japansk beklædningsgenstand, der har eksisteret i århundreder. Den er typisk lavet af silke og bæres af både mænd og kvinder. Kimonoen blev oprindeligt kun båret ved særlige lejligheder, men i dag er det mere almindeligt at se folk bære den til daglig.

Kimonoen har en kompleks historie, og der er mange forskellige symboler forbundet med den. Nogle af disse symboler var til stede, da kimonoen først ankom til Europa i begyndelsen af 1900-tallet, mens andre er blevet indført af japanerne selv med tiden.

Hverdagsversionen af kimonoen er typisk lettere og nemmere at bære end den traditionelle version. Det gør den mere populær i vestlig mode i dag. Uanset dens nuværende popularitet,

Kimonoer er japansk tradition og kultur

Kimono betyder “ting til at have på” på japansk. Kimonoer er en enkel form med en kompleks historie. For det er det, kimonoen er til for – de klassiske kimonoer fortæller historier.

Alle de mønstre, farver, bjerglandskaber, fugle, sneskyer, sølvsmede og blomster, der pryder kimonoer, fortæller alle noget om bæreren. Hvad er personens status, alder, tro? Er han eller hun rig? Er han eller hun enlig? Det er alt sammen symboliseret på stoffet på kimonoer. F.eks. farverne: Blå skræmmer slanger og insekter væk, fordi det blå indigofarvestof tidligere blev brugt mod bid og svie. Lilla står for udødelighed. Alle kimonoer bærer på en historie, så hvad er din?