Køb en revolutionerende løbesko fra On running

Har du længe gået og ledt efter den helt perfekte løbesko? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Sko brandet On running blev grundlagt tilbage i 2010 i de Schweiziske alper og de havde et formål, nemlig at give den bedste følelse under løb. Det betød at skoen skulle kunne give bløde landinger efterfulgt af en eksplosiv fart. Man siger at det føles som om at løbe på skyer og den følelse skylder den særlige CloudTec-Teknologi. Udvalget af On sko er stort og du kan både finde sko til mænd og damer. Skoen kan også findes i forskellige farver og designs og det er derfor at du med sikkerhed finder noget, som passer helt perfekt til din fod. Skynd dig derfor ind i det store udvalg allerede i dag og få fat på et par On running sko.

On running – En sko med CloudTec-Teknologi

Med en ON running løbesko får du en løbesko der dæmper stødet når du rammer jorden ved hjælp af de lodrette og vandrette Cloud-elementer. Det hjælper dig med at give en blød og skånsom landing, som er med til at forberede dig på at du kan bevæge dig hurtigt fremad igen. De meget revolutionerende On-sko er en af de første løbesko, der kan tilbyde denne form for teknologi. Skoen er b.la. med Zero Gravity Foam, hvilket betyder at skoene er ultralette. Disse sko kan både bruges til løb og til hverdag, hvor du egentlig bare ønsker at forkæle dig og dine fødder. Man kan derfor sige at du med den her sko får den helt perfekte og alsidige atletiske sko.

Optimer din løbe oplevelse med en On running løbesko

Løbeskoene fra On running er designet sådan at de giver dine fødder en helt fri fornemmelse når du har dem på. Den traditionelle løbesko er mere stiv i det, så tilpasser sålerne fra On skoen sig din fod og din løbestil. Det er også med til at gøre sådan at dine fødder lander lige som de har brug for. Skoene er også forsynet med det såkaldte speedboard, hvilket er en plasticplade, som sammen med de meget fleksible elementer er med til at gøre at din landing bliver til en fremadgående bevægelse.