Leder du efter en t-shirt lavet af økologisk bomuld

Leder du efter en t-shirt lavet af økologisk bomuld? Så kig ikke længere end til deres t-shirt til mænd, der er fremstillet af 95% blød bambus og 5% elastan. Den høje procentdel af bambus gør den ekstremt blød at have på, og elastanen tilføjer lige nok stræk til en behagelig pasform. Denne t-shirt er perfekt til enhver lejlighed, uanset om du skal klæde dig op eller ned. Den fås i sort, marineblå, koksgrå, grøn og hvid. Hvis du ønsker at kigge udvalget igennem, kan du altid bare besøge hjemmesiden og se de mange muligheder du har for at købe lækre t shirt økologisk bomuld.

Være opmærksom på for at bevare stoffets gode egenskaber

Når du skal vaske dit bambustøj, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på for at bevare stoffets gode egenskaber. Her er nogle tips til, hvordan du vasker dit bambustøj, så det forbliver flot og lækkert. Følg altid plejeanvisningerne på tøjet. Bambus er et sart stof, så det er vigtigt at være blid ved det. Vask dit bambustøj i koldt eller lunkent vand. Varmt vand kan beskadige stoffet og forårsage krympning. Brug et mildt vaskemiddel, der er beregnet til sarte tekstiler. Undgå at bruge blegemidler eller blødgøringsmidler, da disse også kan skade stoffet. Hæng eller læg dit bambustøj til tørre.

T-shirts er ideelle til at bære som et lag under dit normale hverdagsoutfit

T-shirts er ideelle til at bære som et lag under dit normale hverdagsoutfit, under en skjorte eller en bluse. På grund af den gode pasform er den god under en skjorte eller en almindelig trøje. Den kan også, med sine gode åndbare egenskaber bruges som nat-T-shirts eller i fitnesscenteret. Det bløde og tynde bambusmateriale vil føles kølende mod din krop, hvis du får det varmt. Derfor er den også ideel til at bære som første lag, under en skjorte eller dit arbejdstøj. Den er stilfuld og tidløs, hvilket gør den flot til et par jeans. Mulighederne er uendelige, og de er sikre på, at du vil elske den bløde karakter af deres bambus t-shirts!