MarkOn tilbyder masser af firmajulegaver

Hos MarkOn ligger de inde med et stort sortiment af firmatøj, firmagaver og merchandise. Mangler du firmajulegaver, kan de indrette en løsning til dig, som imødekommer alle dine behov. Er det noget merchandise, du leder efter, kan en kasket med tryk klart anbefales. Kig ind på www.markon.as, og bliv klogere på virksomheden.

Fejr julen med firmajulegaver fra MarkOn

Når julen nærmer sig, er der ingen kompromiser, hvad angår firmajulegaver hos MarkOn. De går hele vejen med både et stort udvalg, specialiseret kundeservice og skræddersyede løsninger. Du kan vælge firmajulegaver i form af designgaver, som både ansatte og kunder vil blive glade for. Ofte er de fremstillet af kendte brands. Indimellem er disse brands danske. Skal du have firmajulegaver, som fremstilles i udlandet, kan leveringen tage længere tid. Udvalget skifter med jævne mellemrum, så du ikke år efter år giver de samme gaver.

Måske er du lidt i tvivl om, hvad du skal vælge til dine medarbejdere. I så fald kan du med fordel overveje vælg-selv-julegave-løsningen. Med denne kan dine ansatte selv vælge mellem flere hundrede gaver hos MarkOn, hvoraf meget af det er flot tøj. Så slipper du for at give kræsne sjæle de forkerte gaver.

Du kan bruge firmajulegaverne til at tilføje noget julestemning på kontoret. Men folkene fra MarkOn specialiserer sig også i firmagaver generelt. Så du kan give en heldig medarbejder noget firmatøj eller merchandise i fødselsdagsgave. Eller du kan give gaver, hvis en gruppe på din arbejdsplads har lagt en specielt stor indsats i at eksekvere en bestemt ordre.

Signalér fællesskab med en kasket med tryk

Noget af det merchandise, du finder hos MarkOn, er kasketter med tryk. Med disse kan du få dine medarbejdere til at føle sig som en del af et fællesskab. Eller du kan belønne loyale kunder med en kasket med tryk fra din virksomhed. Det er ikke kun en god gave, det er også en måde, hvorpå du og dit firma kan få noget omtale. Så tøv ikke med at finde kasketter med tryk på www.markon.as.

Når du klikker ind på hjemmesiden, kan du kontakte dem med specifikke ønsker til dine julefirmagaver. Drejer det sig eksempelvis om kasketter med tryk, vil bruge dine ønsker til at skræddersy et specialtilbud. Hvis tilbuddet falder i din smag, kan de dernæst fortælle dig noget om, hvor lang tids levering der er. Derefter sættes produktionen af gaven i gang. Du kan være sikker på, at det inden længe er fremme hos dig. Kontakt MarkOn i dag.