Maskefabrikken tilbyder PetiteKnit strikkeopskrifter og Peruvian Highland Wool uldgarn online

Find det fineste udvalg af garn hos Maskefabrikken! Maskefabrikken forhandler nogle af markedets mest kendte garnmærker samt et stort udvalg af udstyr til dine mange strikke- eller hækleprojekter. Her er der derfor altid hjælp at hente, uanset om du er nybegynder eller garvet strikkenørd.

De elskede PetiteKnit strikkeopskrifter

Mangler du strikkeopskrifter i pasform, fås et stort udvalg fra mærket PetiteKnit. PetiteKnit designer strikkeopskrifter til både unge og gamle, og alle ind imellem. Grundlæggeren bag Maskefabrikken elsker PetiteKnit og deres mange opskrifter, der alle er gennemarbejdede og tidløse, og derfor taler til stort set alle. Du finder derfor et stort udvalg af opskrifter fra PetiteKnit på www.maskefabrikken.dk. Strikkeopskrifter fra PetiteKnit trykkes på lækkert papir i A5 og er derfor nemme at have med at gøre, mens du sidder med dit strikketøj. Udvalget dækker mange forskellige former for projekter, sådan at du kan finde en opskrift, der passer perfekt til dine behov. Find alt mellem babytøj, huer, kyser, kjoler, cardigans, sokker, vanter, tørklæder, sweatre og meget andet. PetiteKnit har desuden også en række opskrifter på tasker eller clutches, hvis du er interesseret i at lære at strikke objekter som disse. De mange opskrifter er desuden alle kategoriseret i sværhedsgrader, sådan at du nemt finder en opskrift, der passer perfekt til dine evner.

Peruvian Highland Wool – garnet, der nærmest strikker sig selv

Efter at du har fået fat i en opskrift, kan du med fordel tage et kig på udvalget af garn. Her finder du for eksempel masser af uldgarn såsom Peruvian Highland Wool fra Filcolana. Peruvian Highland Wool er en type uldgarn, der kan bruges til det meste. De fleste bliver nemlig aldrig trætte af garntypen Peruvian Highland Wool, da den nærmest strikker eller hækler sig selv! Peruvian Highland Wool er en 4-trådet kamgarnsspundet type af uldgarn, der fås i et utal af smukke farver og nuancer. Netop Peruvian Highland Wool er desuden et meget brugervenligt garn, da det er nemt at strikke eller hækle med. Du opdager dette hurtigt, hvis du lægger mærke til, hvor pænt maskerne lægger sig, og hvor jævnt det færdige resultat bliver. Peruvian Highland Wool fra Filcolana er derfor perfekt til nybegynderen, der mangler lækkert garn til sine første strikke- eller hækleprojekter. Har du dog brug for en lignende type garn i en tyndere version, finder du også ‘lillesøsteren’ Pernilla, der har samme lækre kvalitet, men en tyndere tråd og en længere løbelængde.

Læs mere om de mange garntyper eller det store udvalg af strikkeopskrifter på www.maskefabrikken.dk. Her får du altid fri fragt ved køb over 499 kr., samt 14 dages fortrydelsesret på hele udvalget.