Name It – nyt tøj til børnegarderoben

Er den lille blevet for stor til tøjet? Leder du efter noget nyt tøj, som dit barn kan blive rigtig glad for? Så bør du tage et kig på udvalget fra Name It.

Name It er en del af Bestseller, og derfor deres serie af børnetøj, hvilket garanterer høj kvalitet. Sortimentet er yderst omfattende og egner sig både til piger og drenge. Under fremstillingen af tøjet har Name It fokus på, at der skal være plads til, at børnene kan lege og have det sjovt, samtidig med at de kan føle sig komfortable i tøjet. Tøjet fra Name It kan desuden holde til lidt af hvert og er lavet af kvalitetssikre materialer, der er slidstærke og holdbare. Du finder tøj til børn i mange aldre – helt ned til 0 år og op til de unge teenageår. Hver kollektion er utrolig omfattende, og derfor er der stor chance for, at du finder noget, som dit barn kan bruge i garderoben. Det er desuden helt ligegyldigt, om du leder efter tøj til sommerdagene eller den kolde vinterperiode. Der er noget til enhver årstid, smag og behov.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her et stort udvalg af tøj fra Name It.

Bæredygtigt tøj fra Name It til dit barn

Noget, der gør Name It helt specielt, er, at man bestræber sig på at gøre alt, hvad man kan for at sikre en mere bæredygtig fremtid. Man ønsker, at den generation der skal tage over, får så gode muligheder som muligt. Name It værner derfor om miljøet, når tøjet fremstilles, hvorfor langt de fleste produkter er fremstillet af økologisk bomuld, der er 100% fri for sundhedsskadelige kemikalier. Du kan altså med god samvittighed klæde dit barn i tøj fra Name It, hvor selv de klassiske jeans i dag bliver lavet af en kombination af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Derudover genanvendes der også mellem to og seks plastikflasker på blot én t-shirt fra Name It. Brugen af økologisk bomuld i stedet for almindeligt bomuld gør også at mængden af anvendt vand reduceres – faktisk med hele 91%. Der er altså mange gode grunde til at vælge tøj fra Name It.