Nye øreringe? Få hjælp til at vælge de rette her

Øreringe en stilren og elegant del af enhver garderobe. Øreringe bringer opmærksomhed til din person og får dig til at stråle, hvor selv et par simple øreringe kan forvandle et helt normalt dagligdagsoutfit til noget helt særligt. Derfor kan øreringe få selv et par kedelige jeans og en stor sweater til at se tiltalende ud, mens øreringe naturligvis også kan gøre store underværker som prikken over i’et, når du klæder dig flot på til fest.

Men øreringe er ikke bare øreringe, hvorfor det kan være en god idé at sætte sig lidt ind i de forskellige muligheder, inden du køber, så du kan komme hjem med det helt rette smykke til dig.

De bedste tips

Når du skal købe øreringe, skal du først og fremmest tænke på, hvad der vil passe til dig. Du skal bl.a. kigge på din hudfarve, da hvidguld og sølv passer bedst til dig med lys hud, mens øreringe i guld er et bedre valg til dig med en mørkere hud.

Når du køber øreringe, skal du også kigge på dine øres følsomhed. Nogle mennesker har følsomme øre fra naturens side, og så er det ikke smart at købe øreringe i et materiale, som irriterer dine øre. Her er det i stedet bedst at vælge øreringe i eksempelvis guld, sterlingsølv eller titanium.

Endeligt skal du kigge på selve dit ansigt og dets form. Forskellige typer af øreringe passer nemlig til forskellige ansigtsformer, og du kan derfor skabe en smuk harmoni ved at tænke lidt over dette. Her er grundreglerne:

  • At lange øreringe går godt med runde ansigter

  • At dråbeformede øreringe i hængende form går godt til hjerteformede ansigter

  • At ovale øreringe passer godt til dig med et firkantet ansigt

Hvis du er på udkig efter stilrene og smukke øreringe, kan du se med blandt udvalget af Mulberry øreringe.