Sådan vælger du din nye jakke til garderoben, når kulden nærmer sig

Er du på udkig efter en ny jakke? Når temperaturen begynder at falde, er det for mange tid til at opgradere garderoben med en ny jakke. Uanset din stil og behov, skal der nok være en, der passer perfekt til dig. Læs netop her mere om forskellige jakker og få inspiration.

En klassisk trenchcoat

For mange kan en trenchcoat være god at have i garderoben, da den både passer til arbejde og sociale begivenheder og kan styles med både afslappede og formelle looks. Det er ikke nødvendigvis en vinterjakker, men med varm inderfor i jakken kan den klare de køligere måneder.

Varme parkajakker

I de kolde vintermåneder, er det vigtigt med en varmere jakke i garderoben, og her er en parkajakke et godt bud, når vinteren raser med sne, kulde og stormvejr. Er du på udkig efter en ekstra varm jakke, så kan du vælge en, som har en hue eller pelskant i kraven. Denne vinterjakker er ofte foret med dun eller syntetisk isolering, som fås i stilfulde designs.

Uldfrakke til garderoben

En uldfrakke er en klassiker, der formentlig aldrig går af mode. Den er elegant og holder dig varm i moderat koldt vejr. Ofte har den en v-hals, så du kan overveje at style den med et tørklæde. De fås både som efterårs- eller vinterjakker.

Gode tips til din jakkes pasform

Din jakke skal have en passende pasform, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit uden at være for stram eller for løs omkring dine skuldre og bryst. Det er derfor vigtigt, at du vælger en størrelse, der passer til din kropsform, så du har plads til at bære lag under jakken, f.eks. en sweater eller en trøje. Dine ærmer bør nå ned til håndleddene, uden at de er for korte eller for lange, så kold luft ikke trænger ind.