Scarpa tilbyder italiensk kvalitetstøj

Vi har siden 1986 brugt vores energi og ideer til at sælge håndlavet italienske sko. Hvorefter vi siden er blevet større med tiden og udvidet vores sortiment til nu at tilbyde alt indenfor tøj og tasker & Accessories til både mænd og kvinder. I alle vores produkter har vi valgt at anvende den bedste kvalitet af kalve og bøffelskind. Noget specielt vi har gjort er at fokusere på at alt vores skind skal være vegetabilsk garvet. Hvilket også betyder at vi hos Scarpa anvender os af en proces som er mere miljø venlig og godt for miljøet. Hos Scarpa kan du finde italienske damestøvler, herrestøvler, damestøvler og bubetti støvler samt meget andet lækkert, som du vil kunne købe til en super skarp og god pris. Ved køb hos Scarpa får du en leveringstid på 2-3 dage, hvilket gør at produktet kommer frem sikkert, hurtigt og klar til brug. Derudover har du en 14 fuld returret hvis du køber gennem vores webshop.

 

Scarpa afspejler tidens trends

Vores måde at design vores produkter og sko på, afspejler trends samt det behov og de ønsker som nogle af vores kunder har når de køber nogle af vores støvler, tasker eller andet. Scarpa har deres egen måde at producere diverse produkter på, og vi anvender kun den bedst kvalitet af kalve skind til alle vores produkter. Hvis ud vælger at købe nogle af vores Scarpa støvler eller vores tasker eller accessories, så gå vi meget op i komfort og tilbyder derfor altid ordenlige såler eller gode behandlingsmuligheder for dig som kunde. Så du altid kan holde dine støvler eller tasker ved lige, uden at det skal gå i stykker. Scarpa tilbyder kvalitets støvler til dig som elsker det italienske look.

 

Scarpa tilbyder støvler fra det italienske

Står du og synes alt det overstående er spændende og noget du gerne vil se nærmere på. Så besøg Scarpa og vores hjemmeside og se vores store udvalg af lækre støvler og tasker fra det italienske. Priserne er super gode og noget som de fleste kan være med på. Scarpa vælger at ligge stor vægt på kvalitet og fokus på at ramme kundernes behov, så ingen skal gå på kompromis med prisen og kvaliteten. Scarpa prøver at skabe noget som ikke før er blevet fokuseret så meget på i Danmark, derfor er det en unik mulighed for at få de støvler eller den taske som man altid har drømt om at få uden at skulle vælge noget som ikke rigtigt er i samme kvalitet som det Scarpa tilbyder