Skab en elegant borddækning med et Lyngby stel

Er du stor fan af porcelæn mærket Lyngby? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Lige nu kan du nemlig finde et stort udvalg af Lyngby stel og det er derfor at du med sikkerhed finder noget som falder i din smag. Lyngby porcelæn blev etableret af Holst og Knudsen tilbage i 1936 i et tidligere sukkerraffinaderi i Lyngby og de har lige siden været en stor succes i både ind- og udland. De er kendte for deres meget flotte håndværk, tekniske design og detaljer. Stellet er blevet udviklet i stærkt hvidt porcelæn og er blevet mønstret med det meget specielle og unikke rhombe design. Alle stellene kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, så du skal ikke stå og rengøre dem i hånden. Gå derfor ind på siden og find et stort udvalg af Lyngby stel online her.

Skab et flot og unikt bord med et Lyngby stel

Et Lyngby stel indeholder både tallerkner, som er store, små, dybe, termokrus og fyrfadsstage. Alle disse produkter er blevet lavet af porcelæn, hvilket er med til at sikre at det får et flot udseende og er med til at minimere risikoen for slid og skår. Du kan også få stellet i flere forskellige farvemuligheder, som f.eks. mat sort og hvid. Så kan man nemlig også selv vurdere om man ønsker, en mere diskret hvide model eller en lidt mere markant sort. Det er alt sammen de egenskaber som man skal bruge for at kunne skabe et flot og unikt middagsbord. Et bord som er dækket af et Lyngby stel er et veldækket bord. Vælger du f.eks. at sætte krusene sammen med tallerkenerne og stagerne, så er man sikker på at få et middagsbord, der udstrålet elegance og stilbevidsthed.

Stort udvalg af Lyngby stel

Da Lyngby stel er meget populære, finder du også et stort udvalg af produkterne. Da udvalget er stort er det også sikkert at du finder noget, der passer helt perfekt til dig og dit behov. Du kan skabe en helt kollektion og matchende sæt. Det ville derfor være dumt ikke at gå ind i det store udvalg og få fat på et Lyngby stel.