Stor blå paraply med matchende blå buet skaft billig her

H.C. Andersen rejste meget, og det var fra ham, vi fik ordene “At rejse er at leve”. Man kan næppe forestille sig, at en mand som han ikke havde alt i perfekt orden, inden rejsen kunne påbegyndes. HC Andersen tog altid alle eventualiteter i betragtning. Skulle han sove på en etage længere oppe end i stuen, havde han altid et reb med, der skulle redde ham i tilfælde af brand. Hans nærmest paniske angst for at blive begravet levende førte til, at han altid efterlod sig noter med ordene: Jeg er ikke død, jeg er kun skindød.

Discount på blå paraply blå buet skaft lige her

Gad vide om HC Andersen led af samme psykiske ledelse som Melvin Udall spillet af Jack Nicholson i filmen ’As Good as It Gets’. Udall bærer på et evigt had til sine medmennesker. Han lider af OCD, en besættelse af tvangstanker, som parret med hans had virker frastødende på alle. Typisk OCD adfærd betyder f.eks., at han undgår at træde på fortovets revner, fordi han er besat af at det bringer uheld. Han spiser morgenmad ved samme bord i den samme restaurant hver dag, og han bruger kun engangsplast til at indtage maden med. På restauranten møder han servitricen Carol Connelly spillet af Helen Hunt. Og de udvikler hurtigt et forhold til hinanden. Hun er mærkeligt nok den eneste i restauranten, der overhovedet kan holde hans opførsel ud. En særlig udsøgt scene er Udalls forberedelse til en fælles køretur, hvor hans pakning af kuffert udvikler sig efter faste ritualer med huskelister og bestemte pladser i kufferten til det, han tager med. Man kan nemt forestille sig, at H.C. Andersens rejseforberedelser var lige så rituelle. Rejs ikke uden en fyldt rejsetaske, rejsekufferter, en paraply, det obligatoriske reb og notesbogen. Måske var netop den royal blå paraply med matchende blå buet skaft en del af ritualet, hvis han rejste hen, hvor det aldrig regnede? Vi ved det ikke!

Køb her en smuk blå paraply blå buet skaft billig

Men han ville have elsket denne blå paraply blå buet skaft på grund af dens perfektionisme. Den har en velcrolukning, en automatisk stav, metal aksel, metal ribber, plastik tips med et plastik håndtag i matchende farver og en polyester skærm.

Størrelse Ø103 cm, vægt (brutto): 0,340 kg – pris hos butikken 169 kroner.

Køb her en pris billig blå paraply blå buet skaft. Den har stor diameter og skal nok holde dig tør i regnvejr. Mulighed for godt paraply køb her. Se her nu