Tid til en tur ud med veninderne?

Der er ikke noget der slår en rigtig ”girls nights out”. Her er der altid lagt et godt grundlag for en god aften. Det er som regel en aften, som starter med noget god mad, efterfulgt at lækre drinks for til sidst at ende Gud ved hvor, når først du og veninderne har hypet hinanden godt op. Det er gode minder, som altid er rare at kigge tilbage på. Før du er klar til en sådan aften, er der dog noget meget vigtigt som skal ordens først, nemlig forberedelsen.

Start festen med en fælles klargørelse

Nogle veninder, når de mødes til en girls nights out, har til vane at mødes, inden aftenen for alvor begynder for at gøre sig klar sammen. Foregår denne forberedelse ved dig næste gang, så køb glattejern ghd, så du er forberedt på, hvad end for en frisure det er, som du og dine veninder skal give jer i kast med på den pågældende aften. Til en god frisure kan der også hører make-up til. Hvis du bruger make-up, så sørg da for at have tanket godt op på alt hvad der hedder mascara, eyeliner, læbestift og andet, så det ikke er manglende værktøjer der gør, at du ikke kan se lige præcis sådan ud, som du har gået og forestillet dig.

Udvælg det rette outfit til jeres bytur

Når hår og ansigt er i vinkel, er det tid til udvælgelsen af outfit. Selvom håret og make-uppen gør meget, er prikken over i’et, at tøjet passer ligeså godt dertil. Skal I primært afsted for at sidde på en bar og få et par drinks, kan en flot kjole gøre sig god. Er der derimod lagt op til at I skal ud på dansegulvet, og fyre den af natten lang, kan stilede bukser og en smart top, være et mere praktisk og samtidig moderigtigt valg.