Unikt tøj fra Resume

Grundlaget for det danske mærke blev lagt i 2016 af to ambitiøse søstre med forskellige personligheder. Emma Lohmann og Anne Louise Faurholt er vokset op i en familie, der har arbejdet med tekstiler i generationer, og de har altid været tæt på branchen. Det er også med til at gøre dem til erfarne og kompetente kvinder i modebranchen, og det er grunden til, at de satte sig for at skabe deres drømmejob. Deres forskellighed er med til at skabe en dynamik, der gør Resume til sin helt egen. Hvis det derfor lyder som et brand for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat i noget tøj fra Resume. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Resume – Inspirereret af den skandinaviske natur

Den kommende efterår/vinterkollektion fra Resume er inspireret af den skandinaviske natur og designtradition, hvor hvert enkelt stykke er håndlavet med stor sans for detaljer og håndværksmæssig kvalitet. Resume har til formål at lave unikt tøj, der taler kraft ved at bruge stærke snit og usædvanlige stofkombinationer, hvilket resulterer i kostumer af højeste kvalitet til Resumes kunder. Resumes kunder er ofte kvinder, som vælger Resume som en særlig gave. Resume henvender sig til dem, der forstår og værdsætter det håndlavede, håndværksmæssige og visionære.

Stort udvalg fra Resume

Hos Resume tilbyder de alt fra mindre accessories som fine vedhæng og øreringe lavet på guldkæder til komplette outfits med bukser og frakker. Resumes kunder stræber efter mangfoldighed i deres garderobe, og Resume kan tilfredsstille dem alle med sit alsidige udvalg af tøj, der passer til enhver lejlighed. De skaber deres produkter ved at bruge lette stoffer, der for det meste består af linned-bomuldsblanding, som er let at style med forskellige looks. Det unikke Resume-snit skaber en optimal pasform, der passer til enhver figur – uanset om du er høj eller lille, kurvet eller slank , har Resume noget til dig. Resume er ikke bare tøj; det er drømmejobbet for to kvinder, der tør skabe deres egen vej i en branche, der altid ændrer sig, Resume forventer meget, men som aldrig vil stoppe med at vokse. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra Resume.